Internationalt arbejde

 
Tylstrup Frikirke støtter evangelisk/socialt arbejde mange steder i verden. Sammen med Evangelisk Frikirke Danmark hjælper vi mennesker og organisationer i Thailand/Burma, Grønland, Rumænien og Ghana.
Her under kan du læse om arbejdet rundt omkring i verden, og er du meget interesseret i dette arbejde kan du læse endnu mere på de vedhæftede links.
Fredens Stemme i Chiang Mai

Fredens Stemme er et mediecenter, der ligger i Chiang Mai i Nord­thai­land. 36 forskellige radiostationer, der ligger spredt ud over landet, sender dagligt evangeliet til thailænderne. Der sendes ca. 200 timers udsendelser om måneden over hele landet samt store dele af Laos og andre omliggende lande.

Desuden producerer Fredens Stemme en del tv-udsendelser samt videoprogrammer til undervisning og også forskellige musikvideoer. Kassettebånd med undervisning og bibelstudier er det, der bliver produceret mest af. Nogle bånd bliver oversat til 17 forskellige sprog, der tales af de etniske grupper i Burma og landene omkring Thailand. Læs mere her
Rumænien

I april 2006 udsendte Evangelisk Frikirke Danmark Dorthe og Cornel Pascu som missionærer i Rumænien.

Deres primære mål er at plante menigheder i og omkring Onesti
De leder en stor menighed i Onesti, der blev etableret i 2012.

De er ansvarlige for vores skoleprojekt, og projek "Tænk stort" der hjælper unge mennesker til at få en videregående uddannelse.
Desuden organiserer de nødhjælp, maduddeling, hjælp med medicin m.m.
Læs mere her

 
Mission i krigsområdet på grænsen mellem Thailand og Burma 

En af de store missionsudfordringer i vores verden i dag er mission blandt dem, der lider på grund af væbnede konflikter.

Missionsforbundet er engageret i et sådant arbejde blandt etniske grupper i grænseområdet mellem Thailand og Burma. Massakrer på civile, nedbrændte landsbyer, ødelagte kirker, torturerede børn og voksne, tvangsforflyttelser og tvangsarbejde – sådan fortæller rapporterne fra de etniske grupper, og tusindvis af især kvinder og børn søger ly i en af de mange flygtningelejre på den thailandske side af grænsen.

De burmesiske diktatorer bruger hæren til en etnisk udrensning blandt de forskellige stammegrupper. Mange flygter over grænsen til Thailand, mens andre gemmer sig i junglen. Læs mere her.

 
Ghana
Arbejdet i Ghana koncentrerer sig om et børnehjem, hvor børn der ikke har andre steder at være.
 Father´s Home Care Ministries (FHCM) blev grundlagt i Takoradi i år 2001 af Francis Jackson og en lille gruppe af folk omkring ham. 
Visionen er at skabe et børnehjem for forældreløse børn, gadebørn og slavebørn i Ghana. 
Dem findes der mange af, og behovet er derfor stort. Læs mere her


 
Grønland
I Ilulissat (Jakobshavn) drives et kristent socialt arbejde specielt rettet mod børn og unge fra dårlige kår.

Arbejdet startede i 1979 og der er siden dannet en frikirke.

Qupaloraarsukklubbi (Snespurveklubben) og menigheden drives samme sted - blot på forskellige tidspunkter.

Læs mere her

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite